Edukativna radionica za djecu i mlade u povodu obilježavanja Mjeseca dječjih prava.

Društvo za medijsku kulturu organizira edukativnu radionicu za djecu i mlade u povodu obilježavanja Mjeseca dječjih prava.

Svake godine u studenom obilježava se nekoliko važnih datuma za djecu: Međunarodni dan tolerancije, Europski dan zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja, Međunarodni dan prevencije nasilja nad djecom, Dan Konvencije UN-a o pravima djeteta.

Radionica je održana u Mostaru, u četvrtak, 5. 11. 2020. u 18. 00 sati u prostorijama udruge, na adresi Kneza Branimira 12. Tema radionice bila je Djeca upoznaju medije.

Voditelji radionice bile su doc.dr.sc. Ivana Sivrić i mr.sc. Marina Sušac. Edukativna radionica namijenjena je djeci u dobi od osam do trinaest godina. Radionica se održala uz potporu Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti i podršku Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ/K.

Poštujući nove odredbe Kriznog stožera Hercegovačko-neretvanske županije prema kojima je broj mjesta u zatvorenim prostorima ograničen na 25 sudionika, prijave za radionicu dostavljene su  putem e-maila dmk.bih@gmail.com.